top of page

Medarbejdere i Børnemuseet Muserum

Anna Zieler

 

Anna Zieler er projektchef og grundlægger af Børnemuseet Muserum.

Hun har tre børn i alderen 2, 6 og 8 år og bor i Roskilde sammen med sin mand Shaun.

Hun er uddannet kulturformidler med speciale i børnekultur. Hun har 7 års undervisningserfaring og indsigt i folkeskolepraksis og erfaring i at skabe kulturoplevelser for børn blandt andet i Gimle for børn og på INSP!, hvor hun arbejder som kulturgenerator.

Marie Abel Hesse

 

Marie Abel Hesse er projektchef og grundlægger af Børnemuseet Muserum.

Hun har to børn i alderen 4 og 8 år og bor i Nivå sammen med sin mand Camil.

Hun er uddannet pædagogisk antropolog med speciale i museumsrum for børn og unge. Hun har før arbejdet som souschef i en kunstinstitution og har desuden erfaring med at lave events og PR inden for det kulturelle felt, samt i arbejdet med brugerinddreven innovation.

Christine Høg

 

Christine Høg er uddannet pædagog og er i efteråret tilknyttet Muserum. Hun har arbejdet med kunstforståelse og udfoldelse for børn, med fokus på det kreative rum og dets utallige muligheder for udvikling og inspiration for vidre forløb. Dette har hun omsat til kunstprojekter og udstillinger.

Hun har som pædagoisk frelance konsulent fået navnet malerchristine af børnene.

 

 

 

Franck Diallo

 

Franck er i efteråret tilknyttet Muserum. Han er uddannet i Paris ved Kunstskolen Corvisart og har igennem mange år arbejdet med kunst for børn i alle aldre - blandt andet i daginstitutioner, på skoler og i SFO-regi. Med den overordnede tanke at vi ved hjælp af farver, igennem kunst, kan få et indblik i børns verden, skaber han miljøer hvor materiale-valget stimulerer alle sanser og inspirerer børn til at prøve kræfter med så forskelligartede kunstneriske udtryk som maleri, installationer, skulpturer, fotografier, videokunst mm. 

bottom of page